ŞANLIURFA / HALİLİYE - Koç Anaokulu

Etiket Sonuçları: rehberlik çalışmaları

May

OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ EYLEM SARIKAYA KORKMAZ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖZEL HEDEFLERİNDEN BİRİ OLAN İHMAL İSTİSMARDAN KORUNMA İLE İLGİLİ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE MAHREMİYET EĞİTİMİ VERİLDİ.

Nis

BİGEP İYİ UYGULAMALAR KAPSAMINDA OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ EYLEM SARIKAYA KORKMAZ TARAFINDAN BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ EĞİTİMİ VERİLDİ. BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI KAZANIMI DOĞRULTUSUNDA ETKİLEŞİMLİ TAHTADA TÜM SINIFLARDA ÇOCUKLARA ÖDÜL OYUNU OYNATILDI. ÇOCUKLAR TEKNOLOJİ KULLANIMINA YÖNELİK SORULARA CEVAPLAR VERDİ.  ÖĞRENCİLERİMİZ DAHA ÖNCE DE YAPILMIŞ OLAN BU EĞİTİMİ YAPILAN EĞLENCELİ ETKİNLİK İLE PEKİŞTİREREK EĞLENDİLER.

Mrt

BİGEP REHBERLİK PROGRAMIMIZDA YER ALAN PSİKOLOJİK SAĞLAMLIĞI ARTTIRMA HEDEFİMİZE BAĞLI OLARAK  ‘MUTLU OLDUĞU ZAMANLARI DÜŞÜNEREK BOYAMA YAPMA’ VE ETKİNLİĞİ REHBER ÖĞRETMENİMİZ EYLEM SARIKAYA KORKMAZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE YAPTIRILDI. ETKİNLİK TAMAMLADIKTAN SONRA ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZE GEVŞEME EGZERSİZİNİ ‘ÇİÇEĞİ KOKLA - MUMU ÜFLE’ KOMUTUNU KULLANARAK ÖĞRETTİ. ÖĞRENCİLERİMİZ REHBER ÖĞRETMENİMİZE MUTLU OLDUĞU ZAMANLARI ANLATARAK RESİM YAPTILAR. GEVŞEME EGZERSİZİNİ DENEMEK İÇİN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİLER.

Ock

Anaokulumuzda BİGEP Ocak ayı iyi uygulamalar etkinliği kapsamında okul rehber öğretmenimiz Eylem SARIKAYA KORKMAZ tarafından çocuklara ‘Yeşilcanla Sağlıklı Yaşam’ isimli masal okundu. Bu masalda sağlıklı yaşama vurgu yapıldı ve masal sonunda çeşitli soru ve dramalarla  çocukların öğrenmelerinde kalıcılık sağlandı.Devamında izlenen ‘Kıpırdak ve Şıpırdağın Hikayesi’ isimli animasyon ile etkinliğimizi pekiştirip tamamladık. Öğrencilerimiz okunan masala ve izlenen animsayon videoya büyük bir ilgi gösterdi.

Ara

BİGEP Rehberlik uygulamaları kapsamında okul rehber öğretmenimiz Eylem SARIKAYA KORKMAZ tarafından velilere yönelik Psikolojik Sağlamlık konulu bilgilendirme semineri yapıldı  ve bilgilendirme broşürü paylaşıldı. Velilerimiz seminere etkin katılım gösterdi. Velilerimiz 2023 yılında bölgemizde yaşanan deprem ve sel felaketlerinin ardından ihtiyaç duyulan önemli bir konuda bilgilendirme seminerinin planlanıp uygulanması hakkında olumlu görüşlerini ve teşekkürlerini ilettiler.